Op dinsdag 5 september 2017 is er een thema-avond van de Evangelie Gemeente Holland in Alkmaar.verlorenschaap Het onderwerp van deze avond is: "Bent u een verloren schaap?".

Veel mensen kennen de evangeliƫn, geloven in God of hebben zelfs wel eens voor Hem gekozen. Maar wat is daar verder van terecht gekomen? Door veel verschillende redenen zijn ze verdwaald, afgedwaald of dreigen ze verloren te gaan. Maar wanneer behoor je tot deze groep? Hoe kijkt God daar tegen aan en heeft God nog een plan met deze schapen?

De avond wordt gehouden in Wijkcentrum Overdie in Alkmaar aan de Van Maerlantstaat 8-10.
De toegang en koffie of thee zijn gratis.
U bent van harte welkom!

verdwaald

perberichtenAlkmaar

Cursus: "Geloven in een moderne tijd"

 

Tijdens deze cursus staat de volgende vraag centraal: "heeft het (christelijke) geloof nog wel plaats in deze moderne tijd waarin wetenschap en de menselijke maat centraal staan?
De volgende onderwerpen en/of vragen maken onderdeel uit van de cursus:080919cursusZaandam

  1. Waar is de God in een wereld vol ellende?
  2. Is er een rechtvaardige, goede en almachtige God?
  3. Heeft God een plan te midden van deze ellende?
  4. Het geloof is achterhaald en middeleeuws.
  5. We hebben God niet nodig.
  6. Gaan wetenschap en geloof hand in hand?
  7. Humanisme versus de Bijbel

Deelname en consumpties zijn gratis en worden je aangeboden door de Evangelie Gemeente Holland. De cursus zal op verschillende locaties gehouden worden.

In Zaandam zal de cursus starten op 11 oktober 2019 in het wijkcentrum Dirk Prins (A.G. Verbeekstraat 35). De cursus bestaat uit 4 avonden (11-09, 25-09, 8-10 en 22-10) en starten om 20:00.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de cursus. Als er nog geen cursus gepland staat op uw locatie, kunt u zich wel aanmelden. Dan ontvangt u direct bericht wanneer de cursus gepland staat.

Als u meer informatie wilt, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Evangelie Gemeente Holland