Maandelijks wordt door één van de Evangelie Gemeenten Holland een thema-avond gehouden. De eerstvolgende is op vrijdag 11 mei 2018 om 20:15 uur in Wijkcentrum Dirk Prins, A.G. Verbeekstraat 35, 1501 RM ZAANDAM 110518LEIDERSCHAPAANEEN

Het onderwerp van deze thema avond: "LEIDERSCHAP"

Leiderschap is een actueel onderwerp in de politiek, het bedrijfsleven maar ook in de kerken. Steeds meer worden er cursussen en seminars gegeven om kerkleiders te trainen in goed en inspirerend leiderschap. Wat is goed leiderschap eigenlijk, wat zegt de bijbel daar over en kunnen we misschien nog wat leren van de vaardigheden en ervaringen uit het bedrijfsleven? Op deze en nog andere vragen zal uitgebreid ingegaan worden.

De toegang is gratis, koffie en thee worden u aangeboden door de Evangelie Gemeente Zaandam.

U kunt hier het geluidsbestand van deze thema-avond downloaden

persberichtenZaandam

Cursus: "Geloven in een moderne tijd"

 

Tijdens deze cursus staat de volgende vraag centraal: "heeft het (christelijke) geloof nog wel plaats in deze moderne tijd waarin wetenschap en de menselijke maat centraal staan?
De volgende onderwerpen en/of vragen maken onderdeel uit van de cursus:080919cursusZaandam

  1. Waar is de God in een wereld vol ellende?
  2. Is er een rechtvaardige, goede en almachtige God?
  3. Heeft God een plan te midden van deze ellende?
  4. Het geloof is achterhaald en middeleeuws.
  5. We hebben God niet nodig.
  6. Gaan wetenschap en geloof hand in hand?
  7. Humanisme versus de Bijbel

Deelname en consumpties zijn gratis en worden je aangeboden door de Evangelie Gemeente Holland. De cursus zal op verschillende locaties gehouden worden.

In Zaandam zal de cursus starten op 11 oktober 2019 in het wijkcentrum Dirk Prins (A.G. Verbeekstraat 35). De cursus bestaat uit 4 avonden (11-09, 25-09, 8-10 en 22-10) en starten om 20:00.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de cursus. Als er nog geen cursus gepland staat op uw locatie, kunt u zich wel aanmelden. Dan ontvangt u direct bericht wanneer de cursus gepland staat.

Als u meer informatie wilt, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Evangelie Gemeente Holland